Produse – jos

Tymbark COOL este o bautura racoritoare necarbonatata care a fost lansata in Martie 2007, iar in scurt timp de la lansare a castigat o pozitie foarte buna in topul preferintelor consumatorilor.
Incepand din luna Martie 2009, Tymbark Cool se produce cu ajutorul tehnologiei de ambalare in mediu aseptic si beneficiaza de o noua reteta, fara conservanti.
Aceasta metoda performanta de ambalare in mediu aseptic este o procedura ce presupune sterilizarea ambalajului si a sistemului in care are loc umplerea cu produs lichid.
Desi multe dintre etapele procesului de productie sunt automatizate ele reprezinta si sarcina obligatorie a angajatilor nostri de a se reasigura ca intregul sistem care ordoneaza fluxul tehnologic se desfasoara fara cea mai mica abatere.
Tymbark Cool este disponibil la 2L, in urmatoarele sortimente: Portocale, Visine, Piersici, Mar verde, Tropical, Grapefruit alb, Ananas, Pepene rosu.

Fizzy, este primul produs Tymbark carbonatat, care a fost lansat in martie 2012. Prin aceasta lansare, compania noastra patrunde pe segmentul bauturilor racoritoare carbonatate.
Produsul este disponibil in ambalaj tip PET 2L (in patru sortimente: Portocala, Lamaie, Mar Verde si Piersici) si 0.5L (in trei sortimente: Portocala, Lamaie, Mar Verde).
Acesta are urmatoarele beneficii: este o bautura racoritoare carbonatata, cu suc de fructe, perfect acidulata, are un continut de fruct de 5%; este fara coloranti artificiali si fara conservanti; dispune de eticheta sleeve, partiala, cu un ambalaj modern cu design atractiv.

Este o bautura racoritoare necarbonatata cu suc de fructe.
Tymbark Fontea reprezinta o combinatie inedita de apa si un procent mic de suc de fructe, oferind consumatorilor racoarea apei si gustul delicios al fructelor. Noua gama Tymbark Fontea este ambalata cu ajutorul tehnologiei de ambalare in mediu aseptic, tehnologie ce garanteaza ca produsul nu contine conservanti si coloranti. Tehnologia de ambalare in mediu aseptic este o procedura ce presupune sterilizarea in prealabil a ambalajului si a sistemului in care are loc umplerea cu produs lichid.

Tedi si-a facut aparitia in portofoliul Tymbark si totodata pe piata din Romania in septembrie 2001 prin gama de 0,33L sticla. Treptat acesta isi mareste portofoliul cu Tedi 750 ml, Tedi 200 ml si Tedi Go! 300 ml.
Celor mici, Tedi le ofera un suc pe masura, iar pentru cei mai mari are pregatite variante speciale: Tedi Play si Tedi Waterrr. Pentru parinti, Tedi este garantia unui suc sanatos din ingrediente naturale, pe care acestia le includ adesea in alimentatia copiilor pentru calitatile lui nutritive.
Tedi este suc de morcovi si fructe imbogatit cu vitaminele A si C. El reprezinta doza optima de energie pentru fiecare copil.

Din februarie 2015, Tedi va ofera, pe langa sucuri, o noua categorie de produse, biscuiti! Intra in lumea lui Tedi, cu o gustare delicioasa!
In iulie 2015, Tedi vine cu o noua surpriza: mousse-ul, gustarea plina de vitamine pentru cei mici! Mousse-urile reprezinta modalitatea perfecta de a suplimenta cu vitamine si nutrienti alimentatia zilnica a copiilor.