Produse – dreapta

Tymbark – Cel mai important brand al Grupului Maspex Wadowice devine si cel mai important brand al Companiei La Festa International Romania, atat de important incat in Noiembrie 2006 schimba chiar numele acesteia in Tymbark Maspex Romania.

Tymbark 1L este un produs ambalat aseptic, prin cea mai moderna tehnologie Tetra Pak, in cutii de carton sub forma de “prisma”. Aceasta metoda de ambalare constituie un criteriu de selectie important, de aceea se atribuie fiecarui detaliu in parte o atentie sporita. Sucurile si nectarurile ambalate in cutii Tetra Pak pot fi astfel pastrate si la temperatura mediului ambiant fara sa se altereze.
Liniile de produse Tymbark, nectar si still drink 1L, cuprind urmatoarele sortimente: Multifruct cu pulpa, Pere, Grapefruit rosu, Portocale cu pulpa, Piersici, Mar verde, Caise, Portocale cu portocale rosii, Visine si Fructe de padure.
Linia de 100% este obtinuta din sucuri concentrate. Din 2,5 kg de portocale, selectionate cu grija si pricepere se obtine 1L Tymbark 100% portocale. Tymbark 1L juice cuprinde urmatoarele sortimente: Mere 100%, Portocale 100% si Tomate 100%.
Pentru ca fiecare consumator sa se bucure mai mult de bautura preferata, Tymbark ofera si varianta de 2L. Astfel, putem alege intre varianta 100% (Portocale 100% si Mere 100%), nectar sau still drink (Portocale cu Portocale Rosii, Mar verde, Piersica, Multifruct).
Ambalat aseptic în PET de 1.5L, Tymbark cu pulpa are un continut ridicat de pulpa și un design atragator. Este disponibil în trei sortimente: Portocale cu pulpa, Portocale și Cocktail de fructe cu pulpa, Portocale și Grapefruit.
Tymbark 500ml se produce cu ajutorul tehnologiei de ambalare in mediu aseptic si beneficiaza de o reteta fara conservanti.
In gama Tymbark se regaseste si varianta de 250ml, combinatie inedita de sucuri naturale ce nu contine conservanti, imbuteliata in sticla.
Tymbark 200ml este o bautura racoritoare necarbonatata adresata in special copiilor, cu suc si piure de fructe imbogatita cu vitamina C. Este un produs pasteurizat, obtinut partial din suc concentrat. Tymbark ofera copiilor un plus de atractivitate: un super pai. Gama Tymbark 200ml este disponibila in cinci sortimente: Portocale, Exotic, Piersici, Banana-Ananas si Banane-Mere-Zmeura.
TYMBARK FRUCTAIL, gustarea sanatoasa dintre mese, este un cocktail cu bucati de fructe, fara conservanti, fara zahar adaugat, cu un continut scazut de calorii. Este disponibil în 2 sortimente: Capsuni-banane (65% – continut de fruct) si Piersica-mango (81% – continut de fruct). TYMBARK FRUCTAIL foloseste tehnologia de ambalare în mediu aseptic, tehnologie ce garanteaza faptul ca produsul nu contine conservanti si coloranti.