Despre noi

Bine ai venit

Noi venim cu solutia

Dupa o lunga analiza a bauturilor de la evenimente am ajuns la o concluzie.

Atat oferta de bauturi este deobicei bazata pe simplitate,100%profit,meniuri kaufland(totul din comert) cat si piata de consumatori din Romania nu pune accent pe ceea ce consuma. Educatia noastra ca si consumatori lasa total de dorit. Cand vine vorba de alcool nu punem accent pe aroma,nu consumam apa intre serviri si ne deshidratam si imbatam si cel mai rau, bem foarte mult dar prost.

Noi nu punem accentul pe consumul excesiv si nu incurajam consumul de alcool de aceea puteti gasi in catalogul nostru foarte multe bauturi delicioase si fara alcool. Iar pe cele pe care le facem cu alcool le echilibram perfect incat sa scoatem toate aromele in evidenta,mai putin taria bauturii.

Punem foarte mare accept pe oaspetii vostri astfel incat sa le oferim o experienta unica si memorabila plina de profesionalism. Credem in ospitalitate si tratam oamenii ca si cum ar veni la noi acasa indiferent de tipul evenimentului.

De asemenea facem meniuri personalizate in functie de fiecare eveniment, chit ca este vorba despre o nunta.un botez.un corporate,un majorat,o petrecere acasa si lista poate continua.

Nu folosim sucuri sau siropuri comerciale , in afara de alcoolul brut tot ce folosim producem noi din fructe proaspete,plante aromatice si mirodenii.

Contacteaza-ne
Serviciile noastre

Ce oferim?

Fotografii

Galerie

get our latest news

Subscribe Our
Newsletter