Facebook
 


Compania Tymbark Maspex, parte a grupului Maspex Wadowice, este prezenta in Romania din anul 1996, si a activat initial sub denumirea de La Festa International, operatiunea de rebranding avand loc in anul 2006. Prima fabrica a companiei a fost deschisa la Popesti-Leordeni, langa Bucuresti. Incepand din octombrie 2001, compania Tymbark Maspex Romania si-a mutat capacitatile de productie in Valenii de Munte, judetul Prahova, unde a inceput un amplu proces de retehnologizare si de modernizare a vechii fabrici „Conserve SA”.

In luna iulie 2004, compania lanseaza pe piata din Romania gama Tymbark Nectar 1L. Portofoliul vast dezvoltat ulterior prin lansarea unor noi volume: Tymbark 200ml cutie, Tymbark 250ml sticla, Tymbark 100% 1L, Tymbark 2L, Tymbark Cool si Tymbark Fontea ofera fiecaruia posibilitatea de a alege produsul si aroma preferata, fie ca este suc de legume si fructe, nectar sau bautura racoritoare.

Din luna septembrie 2007, Tymbark Maspex a dat startul constructiei unei noi fabrici in orasul Valenii de Munte. Noua fabrica se diferentiaza prin puncte competitive importante: capacitate de productie sporita, spatiu de depozitare generos si facilitati logistice performante. De asemenea, liniile de productie ultramoderne faciliteaza intrarea pe piata cu produse de o inalta calitate (folosindu-se tehnologia aseptica in procesul de ambalare, metoda ce presupune absenta conservantilor).

In prezent, Tymbark Maspex Romania produce in fabrica sa de la Valenii de Munte toate produsele din Divizia Sucuri: Tymbark, Tedi, Ciao si Figo, precum si produsele din Divizia Instant: La Festa.

La Tymbark se aleg cu atentie furnizorii de fructe si legume si se respecta cu strictete cele mai inalte standarde de igiena. Fabrica este dotata cu un laborator foarte bine echipat, desfasoara un proces de productie computerizat, intreaga activitate fiind insufletita de angajatii nostri care cu pricepere si implicare in munca ofera produsele finale ce se diferentieaza in piata printr-un complex de beneficii functionale, sustinand astfel stilul de viata sanatos prin savurarea unui produs de calitate cu continut delicios de fruct.

Deasemenea, depozitul in care sunt ordonat dispuse produsele, este bine aerisit, curat si beneficiaza de luminozitatea si temperatura potrivite pentru a nu influenta negativ proprietatile acestora.

Valorile care reprezinta compania sunt: Calitate Superioara, Vitalitate, Sanatate, Optimism, Apropiere si Familiaritate.

De fiecare data cand simti nevoia sa te racoresti cu unul dintre produsele noastre, suntem gata sa venim la tine “PLINI DE FRUCTE ”!


Copyright © Maspex Romania. All rights reserved.
Politica de confidentialitate